2016. szeptember 13., kedd

Airsoft fegyvergyártók

Összeszedtem pár Airsoft fegyvergyártót (persze még jócskán vannak). A listát alkalmanként még frissítem további gyártókkal.

Felsőkategóriás gyártók

Tokyo Marui
A három nagy gyártó egyike. Kiváló minőségű, megfelelő tűzerejű, részlet gazdag AEG, AEP és gázos fegyvereket gyártó cég Japánból. A többi cég általában a TM termékeit másolja.
http://www.tokyo-marui.co.jp/

Classic Army
A három nagy gyártó egyike. Hongkongi székhelyű cég jó minőségű, élethű és részlet gazdag AEG-ket gyárt. Híresek az általuk gyártott puskák melyek jól tuningolhatóak.
http://www.classicarmy.com/

ICS (I Chih Shivan)
A három nagy gyártó egyike. A cég nagyon megbízható, elnyűhetetlen, jó minőségű fegyvereket készít több mint 20 éve.
http://www.icsbb.com/

KSC/KWA
A legnagyobb pisztolygyártó cég mely híres a gázos blow-back rendszerű pisztolyairól.
http://www.ksc.kwa.com.hk/


Középkategóriás gyártók

Jing Gong (JG)
Más néven JG, Golden Bow vagy Echo1 jó minőségű fegyvereket gyárt alacsonyabb áron. A TM fegyvereit másolja, és a célja nehezen elnyűhető fegyverek létrehozása, amiben jól is teljesít.
http://echo1usa.com/x/

CYMA
Alacsony áron megvásárolható közepes (néhol alacsony) minőségű, kezdőknek szánt fegyvereket gyártó Kínai cég. Gyakran gyártási hibával is találkozhatunk (mint nálam az irányzék). Az újabb fegyverei már minőségben és megbízhatóságban kezdenek jól teljesíteni. Kezdők körében híres a cég AK családja.
Nem találtam hivatalos weboldalt a céghez (egyenlőre)

Crosman
Megbízható és tartós fegyvereket gyártó Amerikai cég, mely belépő szintű fegyverektől egészen a nagyteljesítményű fegyverekig mindent gyárt.
http://www.crosman.com/airsoft-landing

Cybergun
Nem önálló gyártó cég, más cégekkel dolgozik együtt, mint pl.: JG, CYMA, KWC és hozza ki a fegyver replikáikat mint pl.: Colt, Smith & Wesson, Thompson, SIG SAUER, Desert Eagle, UZI, Kalashnikov, FAMAS
http://www.cybergun.com/accueil/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése