2016. augusztus 23., kedd

028B a szereldében - II.



Felhívtam a boltot akik tuningolják a 028B-t, mert tegnap valami 400 fps-t emlegetett a srác. Utánanéztem a Magyar Airsoft Szabályzatban mit írnak az alkalmazható fegyverekkel kapcsolatban:
b) Kötelező minimális lőtávolság: 1.5 Joule (400 fps) feletti teljesítményű fegyverekkel sorozatlövést leadni és 20m-nél közelebbről játékosra lőni TILOS! A játékosnak ismernie kell a lőtávolság helyes megbecslését! (Mekkorának látszik az irányzékon keresztül a célpont vagy annak részlete 20 méterről.) Javasolt a távolságot pontosan kimérni és gyakorolni!

c) Épületharc: beltérben, rövid (<10-15m) lőtávolságra, épületek 10m sugarú körzetében folyó játék szabályait a játékszervező választja meg.
Épületharc sorozatlövéssel: maximális torkolati energia 1.1 Joule (350 fps), csak RÖVID sorozatok leadása (3-4db BB / tűzkiváltás) engedélyezett.
Épületharc csak egyes lövéssel: maximum 1.5 Joule (400 fps) és KIZÁRÓLAG egyes lövés (félautomata/ismétlő tüzelés) engedélyezett! Sorozatlövés csak a 10m zónán kívül, épületre- vagy abból kifelé tüzelve adható le.

Az utolsó mondat miatt hívtam fel őket és mondtam, hogy jó lenne, ha nem lenne 400fps fölött, mert kinti és benti harcra (mindenesnek) rendszeresíteném eme belépőszintű csodát.

A teljes szabályzat itt elérhető el:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése